Adverteren

Reclame maken? Wij helpen u en uw organisatie graag!

AmorFM heeft een unieke doelgroep die u op geen enkele andere manier zo massaal kunt bereiken. Tussen 6 uur ’s ochtends en middernacht wordt er ieder uur een reclameblok bestaande uit reclames van maximaal 30 seconden uitgezonden; vijf blokken zijn gereserveerd voor de uitgaansagenda.

U kunt ook adverteren op deze website. Onze klanten combineren reclamespotjes regelmatig met een of meerdere banners. Onze verkoper is op werkdagen beschikbaar op kantoor.

Een afspraak is verplicht. Telefonisch is onze verkoper van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur beschikbaar.

Bereik
In Nederland zijn circa 170.000 Hindoestanen gevestigd. AmorFM is een begrip binnen de Hindoestaanse gemeenschap. Het voornaamste deel woont in de steden Den Haag (50.000), Rotterdam (32.000) en Amsterdam (21.000). AmorFM is het enige radiostation voor deze doelgroep met ether- en kabelbereik in Rotterdam en Den Haag.

Reclamespot
De inhoud van uw reclamespot is van cruciaal belang voor de effectiviteit van uw radio-advertentie.

Wij kunnen u adviseren over de inhoud en formulering van uw reclame. Indien nodig kunnen wij u van dienst zijn met het herschrijven van uw reclametekst. Ook attenderen wij u waar nodig op de wettelijke beperkingen die het Commissariaat van de Media aan adverteerders en radiostations oplegt.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je al een audio fragment?*