Nieuws

AmorFM deelt graag het laatste nieuws met haar doelgroep. Op deze pagina hebben we overzicht gemaakt van handige websites met nieuws en informatie over Nederland, Suriname, en andere organisaties.

Nieuws

Waterkant

Suriname op Internet: Welkom, u bent te gast op het grootste en meest actieve netwerk voor en door Surinamers op Internet. Dit netwerk biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden.

Bezoek Waterkant

NOS

De Nederlandse Omroep Stichting is een in de Mediawet vastgelegde publieke omroep, die tot taak heeft het media-aanbod voor de landelijke publieke mediadienst te verzorgen op het gebied van nieuws, sport en evenementen, dat zich bij uitstek leent voor gezamenlijke verzorging.

Bezoek NOS

De Ware Tijd

De Ware Tijd is een dagblad in Suriname. De krant werd opgericht in 1957. De Ware Tijd was vroeger een avondblad: het verscheen ’s avonds rond 20.00 uur en droeg toen de datum van de daarop volgende dag.

Aanvraag doen?

Gaat u binnenkort trouwen, wilt u iemand feliciteren of is er iemand in uw omgeving overleden? We delen graag uw bericht aan al onze luisteraars.

Vermais aanvragen